Gott nytt år!

Jag önskar alla som har (och inte har) vägarna förbi Lekarkivet ett riktigt, riktigt gott nytt och lekfullt år! Vad kan vara en bättre inledning på ett nytt år om inte en helt ny design? Kanske, kanske inte men jag tyckte allt att den förra var lite för mörk i tonen. Den här lösningen öppnar dessutom för lite enklare utveckling av sidan, för det har jag tänkt mig.
Övergången gick hyfsat smärtfritt och jag ska snart ha upp de nya lekkategorierna också tillsammans med lite andra saker.

Året avslutades som sagt med en trevlig artikel i Aftonbladet på julafton (se bild). En helsida minsann fick jag och nannypedagogen Cathrine W-Nordvall bre ut oss på i lekens namn. Inte illa!

Nu ska jag åter ner i “kod-gruvan” och ordna lite mera 🙂

Ha det gott!

Mikael Andersson

Webmaster på Lekarkivet och lärare i fritidshem, IKT driven äventyrspedagog på Maria Parkskolan

Mikael Andersson

Pin It on Pinterest