God jul och läs tidningen!

news_wslqcqgrfgOjoj, det har hunnit gå ett tag sedan det senast skrevs något här. Någon ny lek har trillat in men annars har det på ytan varit ganska stilla här. Fast likt en anka som stilla glider fram i en damm paddlar ändå fötterna på vilt under vattenytan. Nja, kanske inte riktig men det händer visst saker på Lekarkivet, bl.a. så har jag varit behjälplig med att samla stoff till en artikel om jullekar som med största sannolikhet kommer publiceras i självaste Aftonbladet på julafton.

Jag hoppas och längtar på att få se den färdig i papperstryck men har redan fått läsa en version av den och journalisten har lyckats få till det riktigt bra om jag får säga det själv! De verkade nöjda med materialet jag kunde erbjuda.

Utöver detta har jagunder en tid knåpat på ett nytt utseende på sidan som kommer uppdateras i dagarna, det kommer då samtidigt nog att tillkomma några nya efterfrågade lekkategorier. Det som har saknats nu på slutet av höstterminen är tid och ork att få allting klart och ännu finns det väldigt mycket som jag vill ha gjort med sidan. Det har varit ett vansinnigt späckat schema som kulminerat i luciatåg, avslutning, julstök och mycket annat samtidigt som familj och hem behöver sitt. Det tar på krafterna, men nu får julstämningen ta över!

Hinner jag inte skriva något mer här innan dopparedagen så önskar jag all besökare en riktigt god och härlig jul!

Mikael Andersson

Webmaster på Lekarkivet och lärare i fritidshem, IKT driven äventyrspedagog på Maria Parkskolan

Mikael Andersson

Pin It on Pinterest