Höstlekar

Det är väl lika bra att inse att sommaren snart är över. Det känns nära på som om den knappt varit här, särskilt som rubrikerna säger att det varit den sämsta sommaren på över hundra år. Men vad gör det när det oavsett väder alltid finns skäl att leka! En höstig skog är en inbjudande explosion av intryck och möjligheter!

Jag har så mycket material att lägga upp på sajten nu, men varje gång jag försöker ta mig an att verkligen göra slag i saken kommer det saker i vägen. Har det inte varit fullt upp med barn så är det jobb, möten, bloggande, föreläsningar, allmän trötthet och jaaa, en del prokrastinerande ska villigt erkännas. Nu är jag också mitt uppe i att skriva ett kapitel jag ska bidra med till en bok om fritidspedagogik. Spännande projekt, hoppas resultatet gillas!

Men nu i dagarna har jag börjat knappa lite på koden till sajten och det kändes kul igen! Det var inte så mycket jobb kvar på övergången från egenbyggd plattform till WordPressformat som jag befarat, så det kommer snart bli möjligt att slänga upp ännu fler lekar och länkar.

Mikael Andersson

Webmaster på Lekarkivet och lärare i fritidshem, IKT driven äventyrspedagog på Maria Parkskolan

Mikael Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest