På resande fot och många andra projekt

En av anledningarna det tyvärr är så glest mellan uppdateringarna här är, såklart förutom vardagens jobb och stök (vilket kanske är det största skälet), men också lite andra uppdrag. I torsdags var det en tripp till Växjö med besök hos Lärarförbundets lokalavdelning för att hålla ett föredrag om systematiskt kvalitetsarbete på fritidshem för min del medan Olof Jonsson diskuterade rastaktivism.

Ett mycket trevlig arrangemang och stort cred för riktade insatser till fritidshem likt detta. Det kändes som om det gick bra och det är kul om det arbete vi gör på vår skola kan bidra till något positivt! Här näst väntar bland annat en föreläsning på SETTsyd vilket kommer bli väldigt spännande och krävande!

Förutom detta omfattar mitt engagemang för fritids också Lärarförbundets referensorgan för fritidspedagogik samt deltagande i ett spännande bokprojekt med en deadline som närmar sig snabbt, plus en plats i juryn för årets lärare i fritidshem och en del annat. Så höstens kalender ser lite späckad ut. Varje gång man tror det ska lugna sig trillar det in något nytt.

Men jag vill ändå få till förbättringar på sajten och mycket snart kommer det bli mer av den varan! Ska bara andas lite också (och städa).

Domkyrkan i Växjö
Domkyrkan i Växjö, sightseeing

Mikael Andersson

Webmaster på Lekarkivet och lärare i fritidshem, IKT driven äventyrspedagog på Maria Parkskolan

Mikael Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest