Glad midsommar!

Äntligen, äntligen är det ännu en lekhögtid på gång! Om några dagar är det midsommar igen, men det är ju såklart lika bra att förbereda med det viktigaste först, lekarna! För visst är det så…?

Lekarkivet har en hel kategori dedikerad till midsommarens leklust, men det finns såklart många andra aktiviteter i arkivet som också kan berika dagen.

Jag hoppas det blir en dag i glädjens tecken nu när sommaren äntligen är här! Snart går även jag på semester och har med detta läsår klockat in mitt 20:e yrkesverksamma år! Tänka sig vad tiden går fort när man har kul. En liten återträff med kurskamraterna från högskolan är inplanerad. Utöver detta hoppas jag (som alltid) att kunna ta tag i sajten ordentligt igen. Året har kostat på och inte givit mycket tid att vika åt uppdateringar. Men jag har samlat en mängd material som ska upp så fort jag bara får lov att ta av mig skorna och gå lite barfota i gräset först för att hämta krafter.

Glad sommar sålänge och härligt sommarlov till alla er som också tar en paus från skolvärlden ett tag.

Mikael Andersson

Webmaster på Lekarkivet och lärare i fritidshem, IKT driven äventyrspedagog på Maria Parkskolan

Mikael Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest