Tillbaka i sadeln!

Ännu en semester är över. Sex veckor av lättja och lurspel (nåja..) går fortare än man tror och idag var jag så åter tillbaka på skolan igen.

Undervisningen har inte börjat än så det är fortfarande fritids hela dagen som gäller. Vi fick en liten mjukstart eftersom det bara var nio elever som kom. B)

Men det kommer säkert att bli ändring på det snart!

Efter att ha lagt ner en del av min lediga tid på att koda funktioner har en del annat uppdateringsarbete fått stå tillbaka. Bl.a har den magiska 400-lekarsgränsen inte passerats än. Men jag har ingen brådska med det. Målet med Lekarkivet har aldrig varit att toksamla allting som har med lek att göra på kortast tid. Då hade det med största säkerhet funnits bra mycket mer på sidorna. Jag använder lite urskillning.

Lekarna här i arkivet vill jag kunna känna är roliga och vara sådana som jag själv skulle uppskatta.

Så därför tar det lite tid ibland för antalet att stiga. Kvalitet före kvantitet!

Förutom fler lekar kommer jag ha ambitionen att skriva lite mer här också. Jag skulle kunna ägna hur mycket tid som helst på sidan, men någonstans får man allt dra gränsen! 😀

Återkommer snart igen! Ha en underbar avslutning på sommaren!

Mikael Andersson

Webmaster på Lekarkivet och lärare i fritidshem, IKT driven äventyrspedagog på Maria Parkskolan

Mikael Andersson

Pin It on Pinterest