Flera nya roliga lekar!

Jag vill passa på att tacka Gunilla för Robotleken, Cissi för Hajarna och Julia för Terminator. Tre väldigt roliga lekar som jag hoppas många får glädje av! Sitt inte och smyg med roliga lektips! Gör som dessa har gjort och dela glädjen med flera genom att gå till kontaktsidan och tipsa. Det finns inget som gör mig gladare än när det plingar till av nya lekar i min mailbox.

Vill också passa på att tipsa om en ny festfixar sida som kommer startas upp i dagarna. Fixafesten.nu lanseras inom kort.

På gympan denna vecka fortsatte vi med handbollen. Uppvärmingslekar var tunneltagen och Korv med bröd. Mer om detta senare, nu ska jag ut och vara rastvak… rastVÄRD! 🙂

Mikael Andersson

Webmaster på Lekarkivet och lärare i fritidshem, IKT driven äventyrspedagog på Maria Parkskolan

Mikael Andersson

Pin It on Pinterest