Skolstart och lekar

Tiden går verkligen fort när man har kul! Ledigheten bara susade iväg känns det som (även om den började i mars) och nu har jag redan hunnit arbeta mer än en vecka. I onsdags tog dessutom sommarlovet slut här i Helsingborg och vi tog emot 50 st andraklassare som bl.a fick leka slottstriden. Det gick riktigt bra!  Det skulle blivit fler lekar idag men ett skyfall tvingade oss att lägga om planerna lite. Bland annat var det tänkt att vi skulle köra spindeln och färg och familj. Men det får väl vänta till gymnastiken kanske?

På tal om gympa. De första kommentarerna till lekarna har börjat komma in. Stort tack till Claes som tipsade om hur man kan använda blåsstafett på ett kreativt sätt. Ett helt gympapass bara där!

Annars har jag fortsatt att försöka förbättra och utveckla lekdatabasen. Tyvärr råkade jag i hastigheten att sabotera min påsklekssida, men jag har lite tid på mig att fixa till den igen till nästa gång det beger sig.

Nu måste jag fixa disken, inte hårddisken då utan den vanliga disken. Tack och hej!

Mikael Andersson

Webmaster på Lekarkivet och lärare i fritidshem, IKT driven äventyrspedagog på Maria Parkskolan

Mikael Andersson

Pin It on Pinterest