Ny kategori och HIF

Nu har jag äntligen kommit så långt i utformningen av den efterfrågade kategorin för förskolelekar att jag nog vågar publicera den. Det handlar om lekar som kan passa till barn som är kring 3-6 år. Jag är dock ute på lite djupt vatten här eftersom jag inte vanligtvis arbetar med den åldersgruppen. Det är en kvalificerad uppskattning och jag har iallafall arbetat med förskoleklassbarn ett tag nu.

Några lekar kommer tas bort och många läggas till de kommande dagarna. Jag tar mer än tacksamt emot alla åsikter, tips och förslag. Lekarna i denna kategori symboliseras av en liten nalle ikon.

Snart kommer också uppvärmningslekar att samlas under en egen kategori.

Till något helt annat så finns det numera här till höger lite färgläggningsbilder jag ritat med Helsingborgs IFs klubbemblem. Mina elever har varit på mig länge att hitta ett sådant på nätet men det var lättare sagt än gjort att hitta svenska klubbmärken så jag fick tillslut göra det själv.
Jag har också fått lov av HIF att lägga ut bilden på Lekarkivet för nedladdning så använd den gärna!
Dessutom finns det en “tom” variant som man kan pynta själv! Förhoppningsvis kan jag snart lägga till ännu ett lags märke om jag får. Stay tuned.

Det är kul att se att allt fler hittar hit, besöksstatistiken visar på en spikrak ökning och bara den senaste månaden har siffran tredubblats från samma period förra året.

Jag hälsar alla nya (och gamla förstås!) besökare välkomna hit, hoppas ni kommer få god användning av Lekarkivet!

Mikael Andersson

Webmaster på Lekarkivet och lärare i fritidshem, IKT driven äventyrspedagog på Maria Parkskolan

Mikael Andersson

Pin It on Pinterest