Då var uppdateringen gjord

Det var inget aprilskämt att sidan skulle uppdateras, det bara drog ut på tiden lite. Det är alltid mer att göra än man tror oavsett vad det är man sätter sig för att göra verkar det som.
Men nu är uppdateringen genomförd. Det har blivit lite ändrad grafik, bättre, snabbare kodning och lite nya funktioner, som fritext sökningen t.ex.
Så långt allt väl, men det hade inte varit jag om jag inte lyckas göra ett eller annat stort misstag oå vägen, så även denna gång. I en kombination av stress och gränslös klantighet lyckades jag radera alla kommentarer som kommit in till lekarna. Jag har fortfarande bulor i pannan efter att ha dunkat skallen i väggen då jag kom på mig själv hundradelssekunden efter jag klickat på radera.
Det vara mina nonsens testinlägg i gästboken som skulle bort, inget annat.

Det fanns bara en sak att göra, åka in till Helsingborg och titta på U2-3D på Dunkers kulturhus. Efter det kändes allt genast bättre igen (tack Bono) och nu ska jag försöka göra mitt bästa med att återskapa kommentarerna igen.

Mikael Andersson

Webmaster på Lekarkivet och lärare i fritidshem, IKT driven äventyrspedagog på Maria Parkskolan

Mikael Andersson

Pin It on Pinterest